Oravecz Nóra

Valamikor 2015 nyarán tartottam az első blogger kurzusaimat, ami 2016-ban elsősoban énmárka konzultációkként folytatódott. Azóta több, mint 1300 óra konzultáció alkalmával segítettem hazai és nemzetközi vállalkozókat, Hollywoodi- és Netflix színészeket, producereket, népszerű befektetőket, nemzetközi reklámügynökségeket és népszerű influencereket abban, hogy megtalálják a hangjukat, és végre használni tudják azt, ami a kezükben van, hogy elérjék azt, amit szeretnének.

2019 januárjában jelentősen csökkentettem a heti konzultációs óraszámomat, egyre szelektívebbé vált a bekerülés folyamata. 2019 júliusától pedig még ennél is kevesebb konzultációt fogok tartani, és kizárólag csak olyan énmárkákon dolgozom havi pár órában, akik már letettek valamit az asztalra, és elakadtak, esetleg frissítenék az eszköztárukat, stratégiájukat, a bevételi forrásaik számát.
A bekerülés részleteiről érdeklődj itt.

 
 
 

“Nóri egy ZSENI - minden túlzás nélkül így, csupa nagybetűvel. A (Van egy ötletem c.) könyve, blogbejegyzései, majd Fb zárt csoportjai után egészen biztos voltam benne, hogy a vele való közös munka rendkívül sokat lendítene a még csak kristályosodó, picit gyerekcipőben járó ötletemen és szerelemprojektemen, de végül minden várakozásomat és elképzelésemet felülmúlta az, ahogy együtt dolgoztunk. Energiája, lendülete egyszerűen magával ragadó, tudása, szakértelme, lényeglátása és kreativitása pedig megkérdőjelezhetetlen: Nóri körülbelül negyedóra (remekül irányított) beszélgetés után egész egyszerűen meglátta a lényeget és megtalálta azt a megoldást, amit én fél év alatt sem tudtam (és magamtól nem is lett volna meg). Nóri kimozdít a komfortzónádból, de a fejlődéshez pont erre van szükség. Nem köntörfalaz, nem teketóriázik, célirányosan és lendületesen halad - te pedig egyszerűen mész vele, mert annyira ragadós a szenvedély, amivel a munkájához (és hozzád) áll, hogy te sem tudod másképp csinálni. A legjobb döntés, hatalmas lehetőség és igazi megtiszteltetés volt vele dolgozni. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy több van benne, de már nem látja a fától az erdőt, és szüksége van új lendületre, nézőpontra, energiára és nem utolsó sorban persze - színtiszta szakértelemre.”- Okos Tímea Kitti

 

 

“Nóri minden egyes alkalommal ugyanolyan lelkesedéssel vetette bele magát a közös munkába, készült az alkalmakra és segítő kezet nyújtott mindenben, én pedig mindig feltöltődve, tettre készen indultam haza, tele ötletekkel. A találkozókat nagyon élveztem, mert úgy éreztem, tényleg rám vannak szabva, és nem egy sablon szerint haladunk végig, keretek közé szorítva, hanem csak azzal foglalkozunk, ami nekem tényleg hasznos, amire éppen a legjobban szükségem van. Ettől a személyre szabott menetrendtől vált igazán értékessé ez a kurzus. Azáltal, hogy a fejlődésemre koncentráltunk, sokkal magabiztosabb lettem és úgy érzem, útmutatást is kaptam a jövőmre nézve. ”
- Bognár Niki, Socialight.hu

“Azt tudtam, hogy izgalmas lesz, hogy Nóri személye rendkívül inspirálóan fog hatni rám, hogy el fogja érni, hogy kimozdítson a komfort zónámból, hogy sok tippet fog adni, amit a gyakorlatba be tudok majd építeni, hogy konkrét példákon keresztül mutat be majd működő sémákat... De arra nem számítottam, hogy a 2. alkalom után már arról beszélünk, hogy van a semmiből egy saját mini ügynökségem, névvel, arculati tervekkel, konkretizált misszióval, honlapfelépítéssel, meghatározott célcsoporttal, csomagajánlatokkal. Nóri közvetlen kedvessége feloldott bennem minden gátlást, végig azt éreztem, hogy tőle bármikor bármit kérdezhetek, mert nincs rossz kérdés, ellenben alapos, minden kételyt, bizonytalanságot eloszlató válasz igen! Jó érzés, hogy őszintén szurkol a projektemnek, és minden tudását átadva a legjobbat szeretné Ő is kihozni ebből."- Demus Kriszti, Cloe.hu

 

 

"A tavalyi évem legjobb döntése volt, hogy Nórival dolgoztam. Egyrészt a személyisége miatt, hiszen energikus, vidám és nagyon ért ahhoz, amit csinál. Emellett folyamatosan inspirál és támogat azóta is, így örülök, hogy személyesen is megismerhettem. Másrészt sikerült a márkámat megfelelő irányba terelni. Amikor találkoztunk, akkor ugyanis mindent akartam, emiatt semmi sem ment. Az akkor még egy ügyfeles kis vállalkozásom eljutott mára odáig, hogy konzultációkat tartok, több vállalkozással dolgozom együtt és a blogbejegyzéseim is sokszor kerülnek I2 címlapra. Ami viszont nekem a legfontosabb, hogy mindezeknek köszönhetően magabiztosabb lettem és azt csinálhatom minden nap, amit igazán szeretek." - SocialEssence.hu

 

“A közös munka során magasabb szintre emeltük az egész vállalkozásomat, s ezáltal én is elhiszem végre, hogy a tanácsaim, tapasztalataim és egyéni hitvallásom a márkaépítésről mások életét is megváltoztathatja, előbbre jutatthatja. Az új modellel úgy érzem, hogy biztos talajon állok és rengetek új célom lett, hiszen kinyíltak előttem a kapuk. Most végre igazán úgy végezhetem a munkámat, ahogyan azt egyszer elképzeltem." – Kollár Franciska (Francy Design PR Studio)

 


Kérlek írj arról, hogy milyen énmárkán dolgozol, hol akadtál el, küldd el a meglévő felületeidet, és jelezd, hogy melyik csomag érdekel. Köszönöm!
Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot * https://www.oravecznora.hu/adatkezelesi-szabalyzat

kapcsolat: