Be akarod indítani az énmárkádat?

Jó helyen jársz!

Egyre inkább zavar az, hogy nem hozod ki a legtöbbet az énmárkádból? Nyilván, az is lehet, hogy azt sem tudod, hogy hogyan csináld, ám mivel egyre gyakrabban látod a “konkurenciát” online felvillanni a hírfolyamodban, egyre inkább frusztrálttá válsz, és csak az jár az agyadban “ezt én is meg tudom csinálni!”. Csak épp az a helyzet, hogy azt sem tudod, hogyan állj neki. De az is lehet, hogy egyszerűen csak most jött el a pillanat, hogy belevesd magad a közösségi média, a blogok, zárt csoportok, kapcsolatépítés, online kurzusok, előadások világába, és hirtelen azt sem tudod, hol kezdd.

 

Ne aggódj, itt mindent megtalálsz ahhoz, hogy el tudj indulni!

 
 
webinar napközi talk
  1. Napközi TALK, webinar ($)

Még mindig csak ismerkedsz az online világgal? Szeretnéd végre megérteni, hogy miért fontos a közösségi média, hogyan használd, hogyan generálj elérést, vagy építs közösséget, bővítsd az ügyfélkörödet vagy teremts lehetőségeket, akkor a webinart imádni fogod!

Tarts velem a tematikus webinarok alkalmával, ugyanis kéthetente segítelek abban, hogy el tudj igazodni a közösségi média, a tartalomgyártás és az énmárka útvesztőiben.

Ár: 3500 Ft
Létszám: maximum 100 fő/webinar
Rendszeresség: kéthetente (visszanézhető)
Iratkozz fel, hogy az elsők között értesülhess az időpontokról és témákról: http://bit.ly/napkozi-talk
A webinarokról csak az előző linken feliratkozottak és a Napközi zárt csoport tagjai értesülnek.

 
 

2. Online kurzusok ($$)

A kurzusaim összeállításánál különösen nagy figyelmet fordítok arra, hogy MINDEN olyan fontos információt megkapj lépésekre és feladatokra lebontva, hogy azonnal, akár 45 perc alatt megtanulhasd a legfontosabb dolgokat: teljesen mindegy, hogy blogírásról van szó, arról, hogy hogyan kerülhetsz ki index2-re, esetleg hogyan kezdheted el építeni az énmárkádat, mellébeszélés nélkül osztom meg veled azt a bevált metódust, ami nemcsak az én, de az ügyfeleim és tanítványaim (több, mint 400!) énmárkáját is sikerre viszi.

 
 

KURZUS VISSZAJELZÉSEK

 

“Leginkább az tetszik benne, hogy nincs benne felesleges szócséplés, amivel más kurzusokat megtöltenek, csak hogy komolyabbnak látszódjon. Tömör, lényegre törő információk. Jó a végén a stratégia. Imádom a stratégiákat, pontos iránymutatással szolgálnak a mit és hogyan kérdésekre.” - Járomi Zoltán

“A saját csoportomban eddig is igyekeztem elkerülni azokat a hibákat, amik más csoportokban zavartak, de most további tippeket kaptam arra, hogyan tehetem még jobbá. Köszönöm! Mellesleg kötelezővé tenném mindenkinek, aki csoportot működtet.” - Lupui Iza

“Nagyon hasznosnak találom. Ami számomra fontos volt, hogy valaki rávilágítson az online hibákra, helyettük pedig kínáljon megoldást, ez maximálisan teljesítve lett. Az itt szereplő tanácsok rengeteg időt spórolnak meg és megtmutatják az online szereplés sikeres útját. Köszönöm!” - Almási László

 
 
enmarka alapok

3. Szuperintnezív
4 hetes online programok ($)
(NEXT LEVEL)

Most indítod be az énmárkádat, és nem tudod, hogyan állj neki? Akkor ez a szuperintenzív, 4 hetes online program, a NEXT LEVEL énmárka pont Neked szól!

 

Tematika:

1. Vessünk számot, avagy káoszmenedzsment: hogyan értékeld, hogy hol tartasz, mit értél el, mi van a kezedben, mi menjen, mi maradjon?

2. Specializáció, misszió meghatározása: Hogyan határozd meg pontosan az irányt és alakíts ki egyéni, specifikus énmárkát?

3. Mutasd magad: Hogyan használd mindezt arra, hogy az emberek értsék, hogy ki vagy, és mit csinálsz? (stratégia, honlap kontent, közösségi média kommunikáció, offline megjelenés)

4. Stratégia: Mik azok a dolgok, amikre az első 3 hónapban érdemes odafigyelned? Milyen megvalósítható célokat/projekteket állíts magadnak?

 

A csomag tartalma:

  • Beengedés: minden hónap első hete

  • A beengedéstől számított 4 hétig érhetőek el a csoportban megtalálható élők (4 db)

  • A tagsághoz jár 1 általad választott online kurzus 20 000 Ft értékben az oravecznora.webuni.hu oldalról

 

VISSZAJELZÉSEK:

 

“Az utolsó házival még el vagyok maradva, de már így is nagyon sok dolog van a fejemben, hogy mit kellene csinálnom és hogyan tovább, szóval nagyon jókor érkezett nekem ez a program és minden fantasztikus volt benne."
- Janni Anikó

“Nagyszerű volt ez az 1 hónapos program. Rengeteget tanultam belőle!”
- Nagy Melinda

"Én már így is rengeteget kaptam ettől az egy alkalomtól. Megismertem magam mégjobban. Tudom mit akarok. Mi a célom. Miert csinálom. Csodálatos vagy. Köszönöm neked. És ha most véget érne ez a program én akkor is végtelenül hálás lennék ezért amit adtál nekem."
- Farkas Anett