Fel akarod pörgetni az énmárkádat?

Az énmárka velünk együtt változik, és ha nem tartod folyamatosan szinkronban azzal, hogy mit szeretnél csinálni, könnyen megeshet, hogy elveszíted a lelkesedésedet, és ellaposodik az, amit eddig annyira lelkesen építettél. Az is előfordulhat, hogy már annyi éve vagy benne, hogy nem tudod, hogy hogyan vehetnél ki több pénzt belőle, és tehetnéd újra aktívvá, hogy egyrészt a közösséged életre kapjon, és persze azok is halljanak rólad, akiknek szüksége lenne rád, de még nem tudják, hogy ki vagy.

Nézzük is!

 
 

Napközi zárt csoport

 
jason-briscoe-dtcqDxllycI-unsplash.jpg

A Napközi zárt csoport azoknak szól, akik már javában dolgoznak az ötleteik megvalósításán, vállalkozók, énmárkát építenek. Az egyetlen hely, ahol betekinthetsz a kulisszák mögé, ahol énmárkaépítést és kontentanalízist tanulhatsz, vagy épp megértheted, hogy mi miért működik online, és mi miért nem.

A csoportban rendszeresen speciális online programok, heti élők, poszt menetrendek, inspirációk, vállalkozói mindset formálás, események, ajánlatok várnak rád.

A csoporthoz való csatlakozás feltétele a kérdések megválaszolása, és meglévő énmárka jelenlét.

 
 
 

ONLINE AKADÉMIA ($)

A kurzusaim összeállításánál különösen nagy figyelmet fordítok arra, hogy MINDEN olyan fontos információt megkapj lépésekre és feladatokra lebontva, hogy azonnal, akár 45 perc alatt megtanulhasd a legfontosabb dolgokat: teljesen mindegy, hogy blogírásról van szó, arról, hogy hogyan kerülhetsz ki index2-re, esetleg hogyan kezdheted el építeni az énmárkádat, mellébeszélés nélkül osztom meg veled azt a bevált metódust, ami nemcsak az én, de az ügyfeleim és tanítványaim (több, mint 400!) énmárkáját is sikerre viszi.

Szuperintnezív
4 hetes online programok ($$$)
(NEXT LEVEL)

Garantálom, hogy ehhez egy jó adag kávéra/matchara lesz szükséged! Ha eddig azt érzed, hogy csak húztad az idődet, ha bosszant, hogy nem tisztul a kép, ha az énmárkádról van szó, vagy ha nem látod át a tartalomgyártás útvesztőit, és elképzelésed sincs, hogy mit posztolj, vagy hogy egyáltalán hova mit posztolj..

Ne aggódj, hiszen a 4 hetes NEXT LEVEL énmárka és a NEXT LEVEL kontent programok mind a leggyakoribb problémákra nyújtanak megoldást.

 
alex-gruber-SECxY_Rkd-g-unsplash.jpg

6- vagy 12 hónapos közös munka ($$$$$)

Ha szeretnél hozzáférni minden létező programomhoz díjtalanul (összes online kurzus és online program), miközben a következő 6-, esetleg 12 hónapban együtt dolgozunk a már meglévő énmárkád felpörgetésén, lehetőségek teremtésén, kommunikáció - és egy erős énmárka kialakításán, akkor ez Neked való.

Részletek ITT, árajánlatot pedig egy részletes bemutatkozással egybekötve ITT tudsz kérni.

Fontos: évente összesen 4 hetet töltök Magyarországon, így a konzultációk Skype-on/Whatsappon/FaceTime-on történnek.