Amennyiben elakadtál, és nem tudod, hogy hogyan hozhatnál ki többet abból, amin épp dolgozol, ha nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő énmárkát építed, ha nem tudod, hogyan különböztethetnéd meg magad a többiektől, a konzultáció neked való. 

Időtartam: 1 alkalom 60 perc  (személyesen vagy Skype-on)

KONZULTÁCIÓ 

 

 


MENTOR PROGRAM: 
 

Tudom, hogy milyen nehéz az, amikor van egy célod, de nincs melletted egy külső szemlélő, aki segítene abban, hogy a célon tarthasd a szemed: legyen szó tartalomgyártásról, közösségi médiáról, stratégiáról, vagy arról, hogy hogyan építs aktív közösséget, esetleg hogyan add el magad. Amennyiben magadra ismertél, ez a csomag neked szól.

RÉSZLETEK:

  • 4 héten át heti 1 db 60 perces konzultáció (személyesen vagy Skype-on), 
  • Időtartam: minimum 1 hónap, maximum 3 hónap

2012-ben kezdtem el Social media managerként dolgozni a KuponVilágnál. Pár hónappal később már a MOM Park hívott át magukhoz. Csupán 3 hónapot töltöttem náluk, ugyanis az nlcafe.hu csapata kért fel az ő felületeik kezelésére, amit akkor már vállalkozóként tettem. Minden kiírt célszámot teljesítettem, és rögtön több termékükhöz is beajánlottak. Ám amikor 4 hónappal később főállást ajánlottak úgy döntöttem inkább a saját vállalkozásomat építem.  

Az elmúlt két év több, mint 400 órányi konzultációja pedig egyértelműen biztosíthat téged arról, hogy tényleg kevés az a terület, amin nem kellett még tartalmat és stratégiát gyártanom (befektetőkön keresztül, Hollywood-i világsztáron és elismert szakértőkön át, egészen top bloggerekig). 

Mostantól minden negyedévben elindítok pár helyet egy 5 alkalmas kurzusra, ami rendhagyó módon 1:1-ben zajlik. Már meglévő tapasztalattal rendelkezdő, vagy épp egy kisebb ügyfélkört kiszolgáló social médiások frissíthetik a vállalkozásuk működését és a szakmai eszköztárukat, hogy még többet hozhassanak ki belőle. 

Részletekért jelentkezz.

Brandépítő képzés

(Több éves tapasztalathoz, meglévő ügyfélkörhöz kötött.)